Apple Hocam Apple Hocam Author
Title: Ustura Kemal Dizi Oyuncusu ‘Hatice Şendil’ Kimdir?
Author: Apple Hocam
Rating 5 of 5 Des:
Ustura Kemal Dizi Oyuncusu ‘Hatice Şendil’ Kimdir? Kendisini daha çok Kurtlar Vadisi dizisinden tanıyoruz. Polat Alemdar’ın sevgilisi ve...

Ustura Kemal Dizi Oyuncusu ‘Hatice Şendil’ Kimdir?

Kendisini daha çok Kurtlar Vadisi dizisinden tanıyoruz. Polat Alemdar’ın sevgilisi ve hatta evlendiği rolü başarı ile canlandıran oyuncumuz, Hatice Şendil şimdilerde ise ‘Ustura Kemal‘ dizisinde göreceğiz. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncumuza Ustura Kemal dizisi fan sitesi olarak başarılar diliyoruz. Oktay Kaynarca ile çok uyumlu olacağına inandığımız Hatice Şendil,Ustura Kemal dizisi için çok başarılı ve kaliteli dizi olacağı görüşünü öğrendik. Hatice Şendil hakkında daha detaylı bilgi aşşağıdadır.

Hatice Şendil Kimdir?

Hatice Şendil, 2 Ağustos 1983′de İstabul doğumlu.
Annesi Arnavut kökenli İstanbullu, babası Selanik kökenli Antalyalı.Antalya’da büyüdü. Kendisinden küçük iki kızkardeşi daha var.
İşletme okudu ve 2 seneye yakın ayla algan’ın da içinde bulundugu önemli hocalardan oyunculuk dersi aldı.
Hatice Şendil ”İnatçı, sıcakkanlı ve olgun…’’ olarak tanımlıyor,hayatta tahammül edemediği durumlar ise ’’ Haksızlık, vurdumduymazlık ve sorumsuzluk’’.
Hatice Şendil, 2001 yılındade “Miss Turkey” yarışmasında ve Miss Europe yarışmasında üçüncü oldu. Yarışmanın ardından diğer rakipleri gibi manken veya sunuculuk yapmak yerine eğitimine devam etti.
Hatice Şendil, “Eylül” adlı dizide “Aziza“, “Fesüphanallah” adlı dizide “Gülpare“, ve “Yaban Gülü” adlı dizide “Laçin” karakterlerini canlandırarak başarılı olan performansını arttırdı. Şendil, önemli projelerde de yer aldı ve Çelik’in “Töre” isimli şarkıya çektiği klipte oynadı. Şimdi ise ”Ustura Kemal” dizisinde oynamaktadır. Kendisine Başarılar Diliyoruz.
Kurtlar Vadisi Pusu‘da Polat’ın yeni aşkı olmayı başaran Şendil dizideki rolüyle “Polat alemdar“la evlenen ilk kişidir.

Advertisement

Yorum Gönder

 
Top