Apple Hocam Apple Hocam Author
Title: Kimdir Kabadayı Ustura Kemal
Author: Apple Hocam
Rating 5 of 5 Des:
Show Tv Ekranlarında Mart Ayın’da Başlaması Beklenen ‘ Ustura Kemal ‘ Dizi Oyuncusu Oktay Kaynarca, Nasıl Bir Kabadayı’yı Canlandıracak? ...

Show Tv Ekranlarında Mart Ayın’da Başlaması Beklenen ‘Ustura Kemal‘ Dizi Oyuncusu Oktay Kaynarca, Nasıl Bir Kabadayı’yı Canlandıracak?

Ustura Kemal dizisi hakkında hiç bir bilgiyi paylaşmayan yapımcılar ve oyuncular adeta ağız birliği yapmışlar. Dizi hakkında çok az bir bilgimiz olmamıza rağmen bir kaç bilgiyi az da olsa öğrenmiş bulunmaktayız. Dizinin mart ayında başlayacağı ve başrol oyuncunun Oktay Kaynarca olduğunu öğrendik. Bayan oyunculardan ise henüz kesin karar verilmiş bir oyuncu henüz yok ama telif götürülenler arasında Cansu Dere ve Hatice Şendil bulunmakta.

Peki Kimdir Kabadayı Ustura Kemal

Ustura Kemal o dönemlerin ünlü kabadayılarından biridir ve özellikle düşman kuvvetleri ile yaşadığı olaylar ile ün yapmıştır. Ustura Kemal, semtine bağlı, zayıfı koruyan, zevk ehli, aşkında şakası olmayan , İstanbul Kabadayılık alemine yumruğunu vuran isimdir. Aynı zamanda çizgi roman kahramanı olan Ustura Kemal çizgi roman baskılarıylada zamanında çok ilgi görmüş bir karakterdir.

Advertisement

Yorum Gönder

 
Top