Apple Hocam Apple Hocam Author
Title: Ustura Kemal Dizisi Senaryo Tahminleri
Author: Apple Hocam
Rating 5 of 5 Des:
Ustura Kemal Dizisi Senaryo Tahminleri Show Tv  ekranlarında başlayacak olan ‘ Ustura Kemal ‘ dizisi hakkında biraz senaryo tahminlerin...

Ustura Kemal Dizisi Senaryo Tahminleri

Show Tv ekranlarında başlayacak olan ‘Ustura Kemal‘ dizisi hakkında biraz senaryo tahminlerinde bulunalım. Emre Kınay’ın yabancı subay rolünü canlandıracağını duyunca ilk aklıma gelen Oktay Kaynarca‘nın dizideki karakteri olan Ustura Kemal’e karşı düşman olacağıdır. Yabancı subay rolünü üstlenecek olan Emre Kınay ise kötü rolü canlandıracağını tahmin ediyoruz. Dizide iki ayrı karekterleri canlandıracak olan oyuncularımız bu rollerin üstesinden geleceklerini ve çok güzel bir dizi olacağını belirtmek istiyorum. Sizlerinde tahminlerinizi yorum kısmından yapabileceğinizi söylemek istiyorum. Yorum kısmını kullanarak bizlerede katkıda bulunabilirsiniz.

Emre Kınay Kötü Karakteri Mi Canlandıracak?

Yabancı Subay rolü ile karşılarımıza çıkacak olan ‘Emre Kınay‘ tahminlerimize göre kötü karakter rolünü canlandıracak. Emre Kınay daha önce ki dizilerde sempatik karakterleri canlandırmış olan oyuncumuz tahminlerimiz doğru çıkarsa kötü rolü nasıl canlandıracağınıda ayrıca merak ediyoruz. Emre Kınay bir çok dizide başarılı performansı ile izleyicilerin ilgi odağı olmuştu. Kendisine yeni dizisi ‘Ustura Kemal‘de başarılar diliyoruz.

Advertisement

Yorum Gönder

 
Top