Apple Hocam Apple Hocam Author
Title: Ustura Kemal Dizisi Nerede Çekiliyor ?
Author: Apple Hocam
Rating 5 of 5 Des:
Ustura Kemal Dizisi Nerede Çekiliyor ? Ustura Kemal Gölcükte Çekiliyor! Show Tv Ekranlarında Başlayacak Olan ‘Ustura Kemal’ Gölcükt...
Ustura Kemal Dizisi Nerede Çekiliyor ?


Ustura Kemal Gölcükte Çekiliyor!


Show Tv Ekranlarında Başlayacak Olan ‘Ustura Kemal’ Gölcükte Çekilecek!

Yakında izleyicileri ile buluşacak olan dizimiz ‘Ustura Kemal‘ çekimlerine başladı. Gölcük belediye başkanını ziyaret eden set ekibi mekanın güzelliğinden bahsettiler. Ayrıca Gölcük gibi bir beldenin turizm açısından da tanınması açısından dizinin faydası olacağını belirttiler. Hoş bir karşılama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş dizinin çok güzel olacağı yönünde olumlu yorumlarda bulunduğu haberlerimizde yer alıyor. Dizi ekibinden Gölcük ziyaretinde bulunan isimler şöyle; Emre Kınay,Yönetmen Mustafa Şevki Doğan,Sanat yönetmeni Şakir Demirpehlivan,Dizi ekibinden Aynur Başgöl hazır bulundular.

Haber Detayları;

Süreç Film tarafından Show TV’ye çekilecek olan ve Başrolünü Oktay Kaynarca’nın üstleneceği Ustura Kemal dizisi,İstanbul ve Gölcük Film platolarında çekimine başlanılacak.Gölcük’teki film platosunun saraylıda oluşturulacağı belirtildi.Ayrıca dizi Körfez  ilçesi Hereke’ de ki Tarih adası ile İzmit Kapanca sokak ve tarihi konaklarda da bazı bölümlerin çekimi yapılacak.
Ustura Kemal işgal altındaki İstanbul’da ihtilaf güçleriyle mücadele eden o dönemlerin ünlü kabadayılarından biridir ve özellikle düşman kuvvetleri ile yaşadığı olaylar ile ün yapmıştır.  Ustura Kemal, semtine bağlı, zayıfı koruyan, zevk ehli, aşkında şakası olmayan , İstanbul Kabadayılık alemine yumruğunu basmış biri olarak dikkat çekiyor.

Advertisement

Yorum Gönder

 
Top